Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Την Κυριακή ψηφίζουμε Αντικαπιταλιστική Αριστερά!

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 7ης Νοέμβρη, καλούμε όλο το λαό, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες, να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς σε 11 Περιφέρειες και σε δεκάδες Δήμους της χώρας.

Επειδή δεν υποκύπτουμε στα διλήμματα της κυβέρνησης, αλλά σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Πρωθυπουργός απαντώντας του με σαφήνεια ότι πράγματι, στόχος μας είναι να ανατρέψουμε την κυβέρνησή του, την πολιτική του Μνημονίου της ΕΕ και του ΔΝΤ και κάθε επίδοξο διαχειριστή της ίδιας πολιτικής. Επειδή το «δημόσιο» χρέος για το οποίο θέλουν να κάνουμε θυσίες, μόνο «δημόσιο» δεν είναι, αλλά δημιουργήθηκε για να στηρίξει την ιδιωτική κερδοσκοπία. Επειδή τα πράγματα μπορούν να πάνε κι αλλιώς, αν αυτό το επιβάλλει ένα μαζικό κίνημα εργαζόμενων και νεολαίας –κι όχι απλώς με «καλύτερους» ή υποτίθεται αντι-μνημονιακούς Περιφερειάρχες– που θα ζητήσει να πάψουμε να πληρώνουμε τους διεθνείς τοκογλύφους και τις Τράπεζες, να διαγραφεί το χρέος, να βγούμε από τα ασφυκτικά πλαίσια του ευρώ και της ΟΝΕ, να φορολογηθεί το κεφάλαιο, να δημευτεί η περιουσία της Εκκλησίας, ώστε να «εξοικονομηθούν» τα χρήματα για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, για στήριξη της δημόσιας υγείας, παιδείας, ασφάλισης και κάθε δημόσιου αγαθού.

Επειδή η Αριστερά που χρειάζεται σήμερα το κίνημα και η εποχή μας είναι η Αριστερά που δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους, να κάνει τις αναγκαίες ρήξεις, η Αριστερά που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με πολιτικό πρόγραμμα ανυπακοής και ανατροπής, μακριά από διαχειριστικές λογικές, μικροπολιτικές και προσωπικούς παραγοντισμούς.

Επειδή παρόλα τα λάθη ή τις παραλείψεις του, ο χώρος της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και οι αγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έχουν συμβάλλει σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη στις γειτονιές, τους εργασιακούς χώρους, το αντιρατσιστικό και αντιπολεμικό κίνημα, στον Συντονισμό Πρωτοβάθμιων Σωματείων και την προσπάθεια για ανεξάρτητους εργατικούς αγώνες, στην κοινή δράση της Αριστεράς μέσα στο κίνημα. Να τρομοκρατήσουμε όσους μας τρομοκρατούν τη ζωή!

ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!



Βρεθήκαμε όλοι μαζί στους αγώνες, μαζικά, μαχητικά, ανατρεπτικά. Στις 7 Νοέμβρη να ψηφίσουμε όπως αγωνιζόμαστε. Να στηρίξουμε τα ψηφοδέλτια της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς σε δήμους και περιφέρειες. Για τις μάχες, τους αγώνες και τις νίκες της επόμενης μέρας. Με οποιαδήποτε εκδοχή τοπικής ή περιφερειακής Διοίκησης, οι αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Οι αποκλεισμοί και το «τείχος της σιωπής» που στήνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ γύρω από τα ψηφοδέλτια της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς δεν μας προξενεί απορία. Είναι προφανείς οι λόγοι που στο κυρίαρχο σκηνικό που στήνουν η κυβέρνηση και οι υποστηρικτές της στα ΜΜΕ δεν «χωρά» ο λόγος εκείνης της Αριστεράς που στήριξε τις κινητοποιήσεις στον ΔΟΛ, την Απογευματινή, τα δημοτικά ραδιόφωνα και κάθε κινητοποίηση ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα του Τύπου.

Η δική μας δύναμη, η δύναμη της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, είναι στους δρόμους, στους αγώνες, στην καθημερινή παρέμβαση και όχι στα τηλεπαράθυρα.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου