Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Αντιρατσιστική διαδήλωση

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ! 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, 7.00 μ.μ., ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ απευθύνει στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, νέους και νέες, μετανάστες και ντόπιους κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο κατά των στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών. Διεκδικούμε μαζί με την κατάρρευση της ΝΔ να καταρρεύσει και να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας η ρατσιστική πολιτική που στοχοποιεί τους μετανάστες για την άνοδο για της ανεργίας και ανοίγει το δρόμο της εφαρμογής των ρατσιστικών μέτρων του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου της ΕΕ.

Δηλώνουμε ότι θα μας βρουν αποφασιστικά αντίθετους πολιτικές «μηδενικής ανοχής» στους μετανάστες όπως αυτές που διακήρυσσε το ΠΑΣΟΚ και με τον πιο χυδαίο τρόπο υπερασπίστηκε ο Θ. Πάγκαλος.

Στο κυνοκομείο που αποφάσισε η κυβέρνηση της ΝΔ να φυλακίσει τους πρόσφυγες ας βάλουν για μόνιμη φιλοξενία τους ρατσιστές και τους φασίστες του ΛΑΟΣ που κραυγάζουν υστερικά κατά ανθρώπων που οι πόλεμοι, η πείνα, η φτώχεια τους έστειλαν μακριά από τις χώρες τους.Αγωνιζόμαστε για ένα μαζικό κίνημα εργαζόμενων και νεολαίας που θα επιβάλει την νομιμοποίηση των μεταναστών, την απόδοση ασύλου σε κάθε κατατρεγμένο πρόσφυγα, την ανατροπή των ρατσιστικών νόμων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Ο αγώνας ενάντια στην ανεργία, την φτώχεια, την εκμετάλλευση και την μαύρη εργασία χέρι-χέρι με την υπεράσπιση των μεταναστών μέσα και από την μαζική ένταξη τους στα συνδικάτα είναι μονόδρομος για να έχουμε μόνιμες κατακτήσεις. Καλούμε την αριστερά και το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα να δώσουν δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο στις 26 Σεπτέμβρη.

- ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

- ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

- ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου