Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Κόντρα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τον κοινωνικό κανιβαλισμό, όλοι σήμερα στις 7 έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου


Οι Κορίνθιοι έχουν κάθε λόγο να είναι εξοργισμένοι. Οι πολιτικές της φτώχειας και της εξαθλίωσης που επιβάλλουν συγκυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ και μεγάλο κεφάλαιο, οι απολύσεις, οι συνεχείς και ραγδαίες μειώσεις μισθών και συντάξεων, το ξεπούλημα της αγροτικής γης μέσω της ΑΤΕ, η δολοφονική εγκατάλειψη της δημόσιας υγείας (θύμα της οποίας είναι και το Νοσοκομείο Κορίνθου) χρειάζονται έναν αποδιοπομπαίο τράγο, μία διέξοδο εκτόνωσης της λαϊκής οργής. Με τη συνεργασία των ΜΜΕ (που ανήκουν στους τραπεζίτες και τους μεγαλοεργολάβους, δηλαδή στα πραγματικά παράσιτα), αυτό το ρόλο καλούνται να παίξουν σήμερα οι μετανάστες, οι οποίοι εμφανίζονται σαν το βασικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα.

Σε αυτή τη γραμμή συντάσσονται τόσο τα κόμματα της συγκυβέρνησης όσο και η δήθεν αντιμνημονιακή Χρυσή Αυγή. Τους βολεύει να στρέφεται η προσοχή του κόσμου στους πιο αδύναμους, τη στιγμή που το μεγάλο φαγοπότι στην πλάτη των εργαζομένων συνεχίζεται. Προσπαθούν να στρέψουν την οργή ενός λαού που γνωρίζει από προσφυγιά στους πρόσφυγες, για να τη βγάλουν καθαρή οι τραπεζίτες. Στα πλαίσια αυτά έφεραν και στην πόλη της Κορίνθου τη ρατσιστική επιχείρηση «σκούπα» με την προσβλητική ονομασία «Ξένιος Δίας» και μετέτρεψαν σε μια νύχτα, σαν τους κλέφτες, το στρατόπεδο της Κορίνθου σε ναζιστικής έμπνευσης στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Δεν θα τους περάσει! Να μην τους κάνουμε τη χάρη να αφεθούμε στο αλληλοφάγωμα, στον κοινωνικό κανιβαλισμό που τόσο τους συμφέρει. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την εγκληματικότητα, το οποίο γεννιέται από τις πολιτικές φτώχειας και ανεργίας της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού και όχι από την καταγωγή του καθενός. Να τους ανατρέψουμε πριν να είναι αργά! Το ζητούμενο δεν είναι το στρατόπεδο συγκέντρωσης να γίνει αλλού. Κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης ποτέ και πουθενά. Λέμε όχι στη φρίκη της αναβίωσης των ναζιστικών οραμάτων, όχι στο ρατσισμό που μας σερβίρουν για να περάσουν τις πολιτικές της εξαθλίωσης.

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/8 ΣΤΙΣ 7 ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΠΟΓΚΡΟΜ
ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου