Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ενημέρωση από το Συντονιστικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


PDF Print E-mail

Ξεκινάμε την καμπάνια εγγραφής μελών στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Στην τελευταία συνεδρίαση του Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (27/5) ανάμεσα στα υπόλοιπα θέματα συζητήθηκε ακόμα περισσότερο η απόφαση της Συνέλευσης του Κεραμεικού για την οργανωτική συγκρότηση του μετώπου. Συγκεκριμένα καταλήξαμε στα εξής:

1. Το καλοκαίρι που διανύουμε προβλέπεται «καυτό»! Πρωτοστατούμε μέσα στους αγώνες και τις κινητοποιήσεις ενάντια στο σφαγείο κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ. Προβάλλουμε το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα πάλης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την ανάγκη της συνέχειας και της κλιμάκωσης των αγώνων, επιδιώκουμε την κοινή δράση όλων των δυνάμεων με στόχο την ανατροπή της βάρβαρης επίθεσης.

2. Ξεκινάμε καμπάνια εγγραφής μελών στις Τοπικές και Κλαδικές Κινήσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Κυκλοφορούν υλικά (κάρτα μέλους, αίτηση εγγραφής, 4-σελιδη προκήρυξη, αφίσα) για να βοηθήσουν αυτήν την προσπάθεια να πάρει μαζικά χαρακτηριστικά και να απλωθεί πλατιά στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς και σπουδών, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να συσπειρώσουμε όλο εκείνο το πρωτοπόρο δυναμικό που πρωτοστατεί στις σημερινές μάχες, όλες και όλους όσους στήριξαν εκλογικά το εγχείρημα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όλες και όλους που αναζητούν μια ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά στις σημερινές ιστορικές συνθήκες της κρίσης του καπιταλισμού.

3. Μέσα στην ερχόμενη βδομάδα καλούμε όλες τις τοπικές Κινήσεις να προχωρήσουν σε συνεδριάσεις των συντονιστικών τους επιτροπών προκειμένου να συζητήσουν συγκεκριμένα αυτήν την καμπάνια και να προσδιορίσουν τα επόμενα βήματα.

Μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιούνη να προχωρήσουμε σε καλά οργανωμένες και μεγάλες Συνελεύσεις των Τοπικών Κινήσεων, με στόχο να συμμετέχουν σε αυτές όλα τα μέλη που γράφονται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Θέλουμε να συζητήσουμε την πορεία συγκρότησης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέσα από την καμπάνια εγγραφής μελών που θα συνεχίζεται αλλά και να ανοίξουμε την συζήτηση και προετοιμασία μας, πολιτική και οργανωτική, ενόψει των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου